fotokopirna hartija, kancelariski materijal, toneri mk, toneri skopje, printeri mk, printeri skopje

За нас

Патриот - Р ДООЕЛ е основана во 1991 година и оттогаш до сега е позната по квалитетен и пристапен потрошен материјал за принтери (тонери, рибони, мастила и кетртиџи), принтери и канцелариски прибор.

fotokopirna hartija, kancelariski materijal, toneri mk, toneri skopje, printeri mk, printeri skopje

Бренд

Патриот - Р како компанија цели 30 години се залага за континуиран квалитет како за домашните така и за увозните производи.

fotokopirna hartija, kancelariski materijal, toneri mk, toneri skopje, printeri mk, printeri skopje

Услуги

Една од нашите главни идеологии е "добар муштерија е задоволниот муштерија" , така што за сите прашања и нејаснотии тимот е секогаш достапен за консултација.

Категории